Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pečena glavica karfiola

Pečena glavica karfiola

Pečena glavica karfiola

Pečena glavica karfiola

Sastojci koji će vam biti potrebni:
1 glavica karfiola, kašika ulja, pola kašičice soli

Za preliv:
2 kašike maslinovog ulja, 2 kašike limunovog soka, 2 kašike svežeg iseckanog peršuna, kašičica senfa sa celim zrnom slačice

Priprema:
Očistite glavicu karfiola od lišća i izdubite srž, ali nemojte mnogo duboko kako bi glavica ostala cela. Stavite glavicu karfiola u pleh i prelijte malo uljem i dobro ga utrljajte u karfiol sa svih strana i posolite ga. Stavite karfiol u rernu zagrejanu na 220 stepeni i pecite 45 minuta do sat vremena. Pomešajte sve sastojke za preliv i njime prelijte ispečen karfiol sa svih strana da ga dobro upije. Isecite glavicu na 4 dela i poslužite. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pripremu pečene glavica karfiola


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.