Fileu odstranite masne delove, isecite ga tanke duguljaste parčiće, posolite i pobiberite. Glavicu crnog luka isečecite na tanke polukrugove. Šampinjone isecite na listove. Kisele krastavce isecite na polukrugove.
U šerpi na zagrejanom ulju pržite parčiće mesa. Isprženo meso izvadite rešetkastom kašikom i stavite u činiju. U istu šerpu stavite isečen crni luk i šampinjone da se prže. Posolite, pobiberite i promešajte.
Vratite parčiće mesa u šerpu, dodajte senf i brašno. U drugu šerpu, na šporetu, u provrelu vodu stavite kocku za supu. Gotovu supu dodajte u šerpu sa mesom i promešajteo. Dodajte kisele krastavce i ostavite sadržinu da se kuva oko 30 minuta.
Na krajudodajte sok od limuna, pavlaku, promešajte i sklonite šerpu sa šporeta.
Sastojci |
---|
|
Komentari
Komentari