Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Fusili sa piletinom i pršutom

Fusili sa piletinom i pršutom

Fusili sa piletinom i pršutom




Skuvamo 125 gr fusila u slanoj vodi, isperemo i ocedimo. U tiganj stavimo da se dinsta 100gr. piletine, 35gr. paprike, 35gr. pečuraka, 45 gr. tikvica na kockice, so i biber, zatim bundevin puter 40gr. i nalijemo sa 2,5 dcl neutralne pavlake i 10 gr. parmezana. Kada sos ukrčka dodamo skuvane fusile i dobro izmešamo. Servirano jelo možemo ukrasiti sa maslinkama.













Sastojci



  1. Fusili

  2. Piletina

  3. Prsuta

  4. Paprika

  5. Šampinjoni

  6. Bundevin puter

  7. Parmezan

  8. Pavlaka

  9. Čeri paradajz

  10. Rukola




Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.