Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Riba u sečuanskom sosu

Riba u sečuanskom sosu

Riba u sečuanskom sosu

Riba u sečuanskom sosu1kg morske ribe
1dcl soja sosa
kašika meda
kašika sakea ili vinjaka
nekoliko kapi čili sosa
kašika soka od paradajza
pola kašičice đumbira
limun
so
biber

Za pripremanje sečuanskog sosa pomešajte soja sos s kašikom meda, rakijom i sokom od paradajza. Po ukusu dodajte i nekoliko kapi čili sosa. Začinite đumbirom, biberom i solju. Ribu očistite i operite, odstranite kosti, isecite na manju parčad i posolite. U posebnu činiju iscedite limun. Komadiće ribe natopite sokom od limuna, uvaljajte u brašno i pržite u dubokom, jako zagrejanom ulju dok ne porumeni sa obe strane. Servirajte u tanjiru sa sečuanskim sosom a dekorišite seckanim prazilukom.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.