Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Buritos

Buritos

BURITOS 2500 g junećeg odreska, 1 kašičica maslinovog ulja, 1 glavica crnog luka, 1 štapić cimeta, 4 karanfilića, 1 lovorov list, 2 šolje juneće supe, 8 tortilja, paradajz-salsa

Odstranite višak masnoće sa mesa, isecite ga na kockice pa ga propržite u tiganju do zlatnosmeđe boje. Mesu dodajte štapić cimeta, karanfiliće, lovorov list i juneću supu. Zagrejte do ključanja, smanjite temperaturu i krčkajte poklopljeno još 30 minuta, odnosno dok meso ne postane mekano a tečnost skoro sva ispari. Izvadite štapić cimeta, karanfiliće i lovorov list. Meso usitnite i služite uvijeno u tortilju sa paradajz-salsom i salatom.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.