Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

ČUPAVA ZAKUSKA

ČUPAVA ZAKUSKA

ČUPAVA ZAKUSKA

Sastojci:

pakovanje mešanog povrća (grašak,šargarepa,kukuruz)
po želji obariti 2 krompira
200 g majoneza
200 g kisele pavlake
400 g pilećeg belog mesa
100 g kačkavalja
nekoliko kiselih krastavaca

Priprema:
U slanoj vodi obariti belo meso.
Izvaditi meso, vodu u kojoj se kuvalo meso procediti, pa u njoj skuvati povrće.
Skuvano povrce ostaviti da se hladi.
U dublji sud sjediniti pavlaku, majonez i na kockice isečene kisele krastavčiće.
Dodati ohladjeno povrće i na sitne kockice iseceno belo meso.
Sve zajedno dobro sjediniti, izručiti u veći tanjir, pa odozgo narendati kačkavalj i ukrasiti po želji.
Ostaviti na hladno da se dobro stegne.

Recept polala:
Bojana Ilić
Pirot

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.