Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

RESTOVANA PILEĆA DžIGERICA

RESTOVANA PILEĆA DžIGERICA

RESTOVANA PILEĆA DžIGERICA

Sastojci:
500 g pileće džigerice
200 g crnog luka
2 kašike ulja
2 kašike aleve paprike
600 g krompira
200 g crnog hleba
so
biber
suvi biljni začin
peršunov list

Priprema:
Na ulju propržiti crni luk sečen na rezance, dodati pileću džigericu i prodinstati. Po potrebi jelo nalivati vodom.Pred kraj dodati začine i još malo prodinstati.
Gotovu džigericu servirati i veći tanjir. Džigericu servirati uz bareni krompir i crni hleb.

Recept poslala:
Bojana Ilić
Pirot

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.