Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

RASTURENI UVIJAČ

RASTURENI UVIJAČ

RASTURENI UVIJAČ

Sastojci:
500g pilečih grudi
150g lenti dimljene slanine
150g kačkavalja
100g kajmaka
100ml kisele pavlake
100g mleka
ulje, so i mleveni crni biber

Priprema:
Pileće grudi isečemo na tanku parčad, posolimo i pobiberimo. Parčad mesa poređamo u nauljenu tepsiju. Prekrijemo lentama slanine. U tepsiju krupno narendamo kačkavalj. U drugi sud stavimo kiselu pavlaku i kajmak, mešamo viljuškom dok se ne sjedini. Zatim na kačkavalj nanosimo mešavinu kisele pavlake i kajmaka. Sve to prelijemo mlekom i pečemo 30 minuta na 200 stepeni.


Recept poslao:
Rusoljub Stanković
Niš

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.