KUPOMANIJA - slavski program KaufMAX u Kurir kupomaniji

Do početka akcije preostalo je

KURIR I KAUFMAX VAM PRIREĐUJU KUPOMANIJU!Vreme je slava i, bilo da vi slavite ili razmišljate o simpatičnom poklonu koji biste odneli na slavu, nudimo vam jedinstvenu priliku da za samo 199 dinara, uz kupon iz Kurira, kupite neki od proizvoda: kašičice sa ikonama svetaca (redovna cena 865 dinara), kadionicu (u prodaji po 499 dinara), slavski krst (redovna cena 499 dinara) ili svećnjak koji se stavlja u slavsko žito (redovna cena 239 dinara).

Svi proizvodi su kvalitetne izrade i vrlo atraktivnog izgleda, a sve što treba da uradite jeste da kupite Kurir, isečete kupon sa naslovne strane i pozivom na broj kol centra poručite željene proizvode koji će vam biti dostavljeni na kućnu adresu u roku od 48 sati od poziva. Prilikom preuzimanja proizvoda predajte kupone iz Kurira kako biste ostvarili pravo na povlašćenu cenu. Troškovi dostave na kućnu adresu iznose samo 180 dinara, bilo da poručite jedan ili sva četiri proizvoda. Požurite jer akcija traje do isteka zaliha!

Srećnu slavu želi vam vaš Kaufmax!

Sve informacije možete da dobijete od operatera pozivom na broj 021/ 4820-420

Izdvajamo iz našeg slavskog programa


Svi komentari (2)

Skorobogač Dragica
Kako ću poručiti u subotu kada neradite? Želela bi da poručim vašu robu u subotu i još uz kupon kurira dobijem SLAVSKI KRST po ceni od 199,00 dinara. Inače sam vaš verni dugogodišnji kupac. Hvala na odgovoru.

Jasmina
Poštovana Dragice akcija sa listom Kurir je bila u novembru 2016. godine. Ove godine nemamu takvu akciju.