BerlingerHaus Stone Touch Line posuđe u Univerexport i Trgopromet prodavnicama

BerlingerHaus Stone Touch posuđe napravljeno je od KOVANOG ALUMINIJUMA, presvučeno sa 3 sloja granitnog premaza protiv lepljenja, što omogućava pripremanje hrane bez masnoće. Ergonomske soft touch ručke omogućavaju bezbedno i lako rukovanje. Specifično dno omogućava korišćenje i na indukcionim pločama. Velika ušteda u potrošnji električne energije od 35%. Može se prati u mašini za sudove. Ne sadrži PFOA, olovo i kadmijum. Ovo posuđe namenjeno je za zdravo kuvanje za celu porodicu kao i za pripremanje specijalnih dijetalnih obroka. Svo posuđe iz serije STONE TOUCH LINE može se koristiti u rerni do 220 °C!

Uz svaki kupljeni tiganj na poklon dobijate podmetač. Ovaj podmetač će Vam omogućiti da bezbedno odložite vaše posuđe bez grebanja i oštećenja.


BerlingerHaus Stone Touch posuđe

Kako da sakupite markice?

Prilikom kupovine u Univerexport i Trgopromet prodavnicama, u periodu od 11.03 - 09.06.2019. godine, na svakih potrošenih 500 dinara, dobićete po jednu markicu, koju zalepite na predviđeno polje na katalogu (talonu).

Kako da kupite BerlingerHaus Stone Touch posuđe uz 50% popusta?

Veoma jednostavno! Sakupite odgovarajući broj markica i zalepite ih na predviđeno mesto. Broj potrebnih markica je označen sa znakom.

Prilikom kupovine BerlingerHaus Stone Touch posuđa, prodavcu na kasi predajte popunjen kupon i proizvod je Vaš uz neverovatnih 50% popusta. Kupon možete iskoristiti do 23.06.2019. godine. Jedan kupon važi za kupovinu jednog BerlingerHaus Stone Touch proizvoda.

Ukoliko nemate dovoljno sakupljenih markica za ostvarivanje popusta, odabrani proizvod možete kupiti i po redovnoj ceni.

BerlingerHaus Stone Touch proizvode možete kupiti u svim Univerexport i Trgopromet prodavnicama. Dostupnost artikala uslovljena je formatom, prostornim mogućnostima kao i asortimanom konkretnog objekta. Spisak Univerexport i Trgopromet prodavnica, gde možete kupiti BerlingerHaus Stone Touch proizvode, možete videti na sajtu www.univerexport.rs

Ponuda važi i za kupovinu putem sajta https://elakolije.univerexport.rs Markice će Vam biti isporučene uz dostavljenu robu na vašu adresu.

BerlingerHaus Stone Touch markice


Svi komentari (2)

Rada
Zanimaju me cene ovih serpi 6 l

Jasmina
Poštovana Rado, cena šerpe sa poklopcem prečnika 28cm uz kupon je 3.299 dinara a bez kupona je 6.599 dinara. Cene svog posuđa možete videti na slici u sredini teksta.