Berlinger Haus od sada u Roda, Idea i Mercator prodavnicama

Berlinger Haus od sada u Roda, Idea i Mercator prodavnicama Berlinger Haus od sada u Roda, Idea i Mercator prodavnicama
IDEA RODA MERKATOR

Osetite strast zdravog kuvanja za celu porodicu sa stilom!
Berlinger Haus Rose Gold linija posuđa jedinstvenog dizajna i kvaliteta u pola cene u svim Idea, Roda i Mercator prodavnicama.


U periodu od 29.01.2018. do 22.04.2018. za svaku kupovinu veću od 500 dinara u bilo kojem prodajnom objektu Roda, Idea i Mercator dobijate mogućnost kupovine posuđa iz linije Rose Gold renomiranog proizvođača Berlinger Haus po 50% nižoj ceni. Sakupljene nalepnice možete iskoristiti do 06.05.2018. godine. Ukoliko nemate dovoljno sakupljenih nalepnica proizvod možete kupiti i po redovnoj ceni.

Vidimo se u jednoj od Roda, Idea i Mercator prodavnica širom Srbije

Vaš KaufMAX!


Svi komentari (14)

Divna Kastratovic
Dobar dan, Znam da je akcija zavrsena, da li postoji mogucnost da se dobiju proizvodi. Posedujem karticu i sakupljeni 6 markica. Unapred Vam hvala Divna

Jasmina
Akcija je završena, sakupljene markice više ne važe. Neke od proizvoda možete kupiti direktno od nas. Pozovite call centar 021/ 48 20 444 operater će Vam reći šta je dostuno.

Svetlana
Da li tiganj za palacinke moze da se koristi na indukcionalnu ringlu. hvala na odgovoru

Jasmina
Da, možete koristiti tiganj na indukcionim pločama.

Vesna
Koliko nalepnica tteba sakupiti za tiganj za palacinke?

Jasmina
Za korisnike Super kartice broj potrebnih nalepnica je 3 a za kupce koji nemaju Super karticu broj potrebnih nalepnica je 5.

Tanja
Koja je razlika u posudju? Osim u bojama. Hvala na odgovoru.

Jasmina
Posuđe se razlikuje osim po dizajnu i po vrsti materijala od kojeg je izrađeno i po mogućnostima za upotrebu. Posuđe iz linije stone touch se osim na svim vrstama šporeta može koristiti i u rernama i pećnicama do temperature od 220 C. Takođe u našoj ponudi imamo Berlinger Haus linije posuđa izrađene od inoksa, setove posuđa od aluminijuma sa uklonjivim ručkama pogodne i za upotrebu u rerni do 220 C, posuđe iz linije sa indikatorom toplote, posuđe od livenog aluminijuma sa uklonjivim silikonskim ručkama pogodno za korišćenje u rerni do 220 C, razne vrste tepsija, kalupa i modli, noževa, kuhinjskog pribora i aparata ... Celokupnu ponudu iz Berlinger Haus asortimana možete pogledati na našem sajtu na linku https://kaufmax.rs/oznaka-artikla/berlinger-haus/

Al
Da li moze preko sajta da se naruci sa 50% popusta ?

Jasmina
Akcija je bila aktuelna od 29.01.2018. do 22.04.2018. godine samo u prosajnim objektima Roda, Idea i mrcator