Berlinger Haus Black Rose posuđe u Mercator, Roda i Idea prodavnicama

Berlinger Haus Black Rose posuđe u Mercator, Roda i Idea prodavnicama Berlinger Haus Black Rose posuđe u Mercator, Roda i Idea prodavnicama
IDEA RODA MERKATOR

Osetite strast zdravog kuvanja za celu porodicu sa stilom!
Berlinger Haus Black Rose linija posuđa jedinstvenog dizajna i kvaliteta u pola cene u svim Idea, Roda i Mercator prodavnicama.


U periodu od 01.10.2018. do 13.01.2019. za svaku kupovinu veću od 500 dinara u bilo kojem prodajnom objektu Roda, Idea i Mercator dobijate mogućnost kupovine posuđa iz linije Black Rose renomiranog proizvođača Berlinger Haus po 50% nižoj ceni. Sakupljene nalepnice možete iskoristiti do 27.01.2019. godine. Ukoliko nemate dovoljno sakupljenih nalepnica proizvod možete kupiti i po redovnoj ceni.

Vidimo se u jednoj od Roda, Idea i Mercator prodavnica širom Srbije
Berlinger Haus mikser sa posudom

Ne grebite posuđe, ogrebite mikser - 100 miksera na poklon


Svakom kupovinom bilo kog proizvoda iz Berlinger Haus Black Rose kolekcije po sniženoj ceni ostvarujete pravo na greb karticu. Svaka grebalica je dobitna. Jedan račun,jedna grebalica. Imate mogućnost da osvojite Berlinger Haus mikser sa posudom i upotpunite vašu kolekciju Berlinger Haus proizvoda ili dodatnih 3, 6, ili 9 nalepnica za kupovinu novog Berlinger Haus Black Rose posuđa. Preuzmite svoju greb karticu na info pultu ili odmah prilikom kupovine na kasi i otkrijte koji ste poklon osvojili.


Svi komentari (28)

Maca Ivanisevic
Da li posudje Berlinger Haus Black Rose mogu prati u mašini za posuđe? I da li se može koristiti u rerni, zajedno sa poklopcem?

Jasmina
Poštovana Maco, posudje Berlinger Haus Black Rose možete prati u mašini za sudove. Posuđe nije namenjeno za upotrebu u rerni ni sa ni bez poklopca. Posuđ koje je je moguće koristiti i u rerni do 220 C je iz linije Berlinger Haus Gray Stone Touch .

Jelena
Kupila sa serpu sa poklopcem (Rose Gold) i posle par meseci koriscenja mi se na dnu serpe pojavila rdja na par mesta.Nista nisam kuvala u njoj sto je moglo da zagori niti sam je ribala zicom. Da li imam pravo na reklamaciju i ako imam ,kakva je procedura

Jasmina
Poštovana Jelena, molimo Vas da pozovete našu Službu za brigu o kupcima - reklamacije na broj 021/48 20 450. Radno vreme reklamacija je radnim danima od 11:00-15:00

Miroslavka
Može li bok na indukcioni ploču?

Jasmina
Poštovana Miroslavka, svo Berlinger Haus posuđe zahvaljujući posebno dizajniranom feromagnetnom dnu od nerđajućeg čelika omogućava kuvanje na indukcionim pločama i svim vrstama električnih šporeta, plinskih šporeta, keramičkim pločama do temperature od 220 C.

Svetlana
Da li za kupovinu jednog proizvoda treba zalepiti sve markice ili samo jedan red? Nije objasnjeno, kolilo markica treba za koji proizvod a izmedju redova su nacrtane makaze.

Jasmina
Poštovana Svetlana, broj markica koje su Vam potrebne za kupovinu jednog komada posuđa zavisi od toga da li imate Super karticu. Uz Super karticu trebaju Vam 3 nalepnice za kupovinu jedanog proizvoda sa 50% popusta a bez Super kartice potrebno Vam je 5 nalepnica.

Suzana
Sinoć sam kupila tiganj u Ideji Paraćin i nisu mi dali grebalicu

Jasmina
Poštovana Suzana, kareticu grebalicu možete dobiti na kasi ili na info pultu u objektu u kojem ste kupili tiganj.