Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Šaran sa orasima

Šaran sa orasima

Šaran sa orasima

Šaran sa orasima1 kg očišćenog šarana
100 g jezgra oraha
peršunovog lišća
sok od jednog limuna
2 dl Belog vina
2 dl Ulja
soli
bibera

Šarana zasecite na nekoliko mesta preko leđa, posolite i poprskajte limunovim sokom. Mešavinom oraha, peršunovog lišća i soli napunite šarana i čačkalicama zatvorite otvor da fil ne bi iscurio. Ribu stavite u nauljen pleh ili vatrostalnu činiju, prelijte uljem i belim vinom i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 40 minuta. Ribu povremeno prelivajte sokom iz pleha i po potrebi dolijte malo vode.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.