Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Oslić u sosu od limuna

Oslić u sosu od limuna

Oslić u sosu od limuna

Oslić u sosu od limuna1 kg oslića
2 limuna
belog luka
peršunovog lista
100 g brašna
2 dl Ulja
sok od 2 limuna
2 dl Belog vina
soli
bibera

Očišćene i isečene po sredini filete oslića začinite, panirajte u brašnu i ispržite na ulju. Napravite preliv od soka od limuna, sitno iseckanog belog luka, peršunovog lišća, belog vina i začina po ukusu. Na dno vatrostalne činije poređajte kockice limuna, preko njih stavite prženu ribu i sve zalijte pripremljenim prelivom. Posudu s ribom stavite desetak minuta u rernu zagrejanu na 180 stepeni da se zapeče.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.