Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Brze lignje

Brze lignje

Brze lignje

Brze lignje800 g lignji
4 kašike maslinovg ulja
2-4 čena belog luka
začin
biber
peršun

Na dovoljno prostran tiganj s poklopcem (staklenim) staviti očišćene lignje, posolite (začinite), pobiberite, pospite belim lukom i peršunom i prelijte uljem. Stavite na ringlu i kad provri, dinstajte 10-15 minuta maksimalno i lignje su gotove i mekane s puno sosa.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.