Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Juneće kaserole

Juneće kaserole

Juneće kaserole

Juneće kaserole

Sastojci koji će vam biti potrebni:
8 paradajza, 500 g mlevenog junećeg mesa, 8 kašika prezle, 2 kriške starog hleba, 1 glavica crnog luka, 2 čena belog luka, pola veze peršuna, malo mleka, maslinovo ulje, so i biber

Priprema:
Zagrejte rernu na 180 stepeni. Operite paradajz, odsecite gornji deo i kašičicom pažljivo izdubite pulpu i sačuvajte u činiji. Potopite hleb u mleko, izgnječite rukom i iscedite. Operite i iseckajte peršun. Oljuštite i sitno naseckajte crni i beli luk. U činiji pomešajte juneće meso, hleb, seckani peršun, crni i beli luk. Posolite, pobiberite i dobro promešajte. Napunite paradajz pripremljenom smesom, stavite u dublji pleh, zalijte uljem i pospite prezlom. Pecite 30 minuta, pa dodajte "poklopce" paradajza koje ste predhodno odsekli i pecite još 10-15 minuta. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za juneće kaserole


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.