Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Posna, suva paprika punjena pasuljem

Posna, suva paprika punjena pasuljem

Posna, suva paprika punjena pasuljem

Sastojci:
12 suvih paprika
300g skuvanog pasulja
2 glavice crnog luka
1 struk praziluka
1 češnja belog luka
ulje
mešavinu začina aleve natural
so
1 kašika mlevene aleve paprike

Priprema:
Obariti pasulj pazeći da se ne raskuva.ocediti ga i sačuvati vodu u kojoj se pasulj kuvao.Suve paprika potopiti u mlaku vodu da omekšaju, iseći im drške i dobro ih oprati.Na vrelom ulju ispržiti sitno iseckan praziluk i crni luk, dodati oceđen pasulj, posoliti alevom natural, dodati beo luk, tucanu paprika i sve dobro promešati. Ostaviti da se prohladi. Prohlađenim filom puniti paprike i ređati ih u nauljenu šerpu. Paprike preliti odvarom od pasulja , jednu kutlaču i staviti ih u rerun da se ukrčkaju i zapeku, na 150C oko pola sata (vodeći računa da ne izgore jer su suve i svaka jača temperature može da ih izgori).

Recept poslao:
Rusoljub Stanković
Niš

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.