Prečistite kožu iznutra čisto lice bez akni i bubuljica

Očistite je, pomladite, dajte joj novu snagu i kvalitetnu bazu za obnovu i negu, uz pomoć namirnica koje su prijatelj vaše kože. Otkrijte koje voće i povrće ima prednost. Svakako ih uključite u zdrave sokove prilikom čišćenja organizma, ali i u vaše svakodnevne jelovnike.

Prečistite kožu iznutra čisto lice bez akni i bubuljica

Prečistite kožu iznutra čisto lice bez akni i bubuljica

Prečistite kožu iznutra čisto lice bez akni i bubuljica

Prečistite kožu iznutra čisto lice bez akni i bubuljica

Prečistite kožu iznutra čisto lice bez akni i bubuljica

Šargarepa
Bogata antioksidansima, šargarepa sadrži vitamine i minerale, koji će vašoj koži osigurati kvalitetan ten, mekoću i svilenkasti osećaj. Ovo povrće ujedno štiti kožu od starenja i štetnog UV zračenja atorvastatin 20 mg tablet.

Cvekla
Podstiče detoksikaciju kože i stimuliše proizvodnju i obnovu ćelija. Može pomoći u ublažavanju bora i problematičnih delova na koži. Betalain, pigment iz cvekle, snažan je antioksidans zadužen za pomoć kod upalnih procesa, gljivičnih oboljenja, te zaštitu ćelija od starenja.

Ananas
Ukusno voće očistiće vašu kožu, podmladiti je i dati joj zdravi sjaj, a vitamin C pružiće prirodnu zaštitu kod upalnih procesa. Ananas dubinski hrani kožu i zadužen je za kvalitetnu hidrataciju. Smanjiće crvenilo, nadraženost kože i osigurati joj mekoću.

Sok od celera
Povrće koje najčešće završi kao baza u domaćem povrtnom temeljcu, izvrsno je i u svom nekuvanom obliku. Sok od svežeg celera snažno je alkalizujuće sredstvo za vaš organizam. Silicijum, kojim obiluje, zadužen je za izgradnju vezivnog tkiva i obnovu kolagena i elastina, odnosno za borbu protiv starenja, bora i oštećenja na koži.

Paradajz
Likopen iz paradajza zaslužan je za zaštitu kože od štetnih uticaja, zračenja, isušivanja i preteranog izlaganja suncu. Poznati antioksidans ujedno pomaže koži da održi mladolikost i mekoću. Prednost likopena je to što se prilikom termičke obrade paradajza njegov nivo – povećava.

Sok od papaje
Prirodno rešenje za meku i lepu kožu. Sok od papaje sadrži pravu vitaminsko-mineralnu kombinaciju kvalitetnih materija. Štiti kožu od upalnih procesa, podstiče stvaranje kolagena, te obnovu oštećenih ćelija. Smanjuje dubinu bora. Celokupno hrani kožu iznutra i pruža joj prirodnu zaštitu.

Jabuka
Osim što će pomoći u eliminaciji toksina, jabuka vašem organizmu može osigurati i zaštitu od karcinoma, naročito kože, budući da sadrži obilje korisnih flavonoida. Jabuka pomaže koži u održavanju prirodne čvrstoće, obnovi oštećenih ćelija, boljem tenu i očuvanju hidratacije.

Limun
Detoksikuje kožu, čisti akne, pomaže u sprečavanju bora i upalnih procesa na koži. Jednako je delotvoran i kao namirnica za jelo, kao i za spoljašnju upotrebu na koži.

Krastavac
Snažno alkalizujuće sredstvo koje podmlađuje organizam, pomoći će i vašoj koži, naročito ako imate problema s upalama, suvom i oštećenom kožom. Obnavlja elastičnost kože, čisti, hidrira i pomaže u ublažavanju bora.

Semenke – lan, čia, suncokret
Obilje omega 3 masnih kiselina, vitamina i minerala koje sadrže ove semenke, pomoći će vašoj koži u borbi sa znakovima starenja,

ožiljcima, borama, aknama i bubuljicama. Idealna su namirnica ako imate problematičnu i osetljivu kožu. Hidriraće vašu kožu iznutra, pomoći joj u regeneraciji, povratiti elastičnost i zdravi sjaj.

Za glamuroznu kožu bez toksina
2 male jabuke, pola krastavca, pola limete, 2 šake spanaća, 2 šake peršuna (možete staviti i lišće, po želji)

Izmešajte sve sastojke u sokovniku i uživajte u napitku koji će očistiti, nahraniti i pomladiti vašu kožu. Popijte ga uvek sveže pripremljenog.

Za blistav, zdravi ten
2 srednja paradajza, 2 šargarepe, 1 krastavac, 2 štapića celera, 25 gr peršuna

Izmešajte sve sastojke u sokovniku i popijte ovaj ukusni napitak kad god mislite da vam koža treba hitnu, a delotvornu pomoć ili pak kvalitetnu pomoć – iznutra.

Sokovnici i aparati za spremnaje zdravih napitaka

Predlažemo vam:


Svi komentari (0)

Bez komentara