Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

MEKSIČKA VATRENA ČINIJA

MEKSIČKA VATRENA ČINIJA

Potrebno je: 200gr svinjskog filea, 200gr pečuraka, ulje, 3 manje glavice crnog luka, 150gr kuvanog kukuruza šećerca, 150gr crvenog pasulja iz konzerve može i običnog kuvanog pasulja, 1 crvena paprika, 1 zelena paprika, so, biber, 1 ravna kašičica ljute tucane paprike, 2-3 paradajza.

Priprema:
Svinjski file iseći na parčad, začiniti i ispeći na roštilju ili u tiganju. U drugi tiganj staviti ulje da se ugreje, sitno iseckati luk i staviti da se dinsta, zati pečurke isečene na krupnije komade, posoliti i pobiberiti. Papriku iseckati na rezance pa staviti da se dinsta, ubaciti kukuruz, pasulj, paradajz isečen na kocke i na kraju svinski file. Kada se sve sjedini dodati ljutu papriku.

Recept poslala:
Natša Fodora
23000 Zrenjanin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.