Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Čili sa teletinom

Čili sa teletinom

Čili sa teletinom

ČILI SA TELETINOM900 g mlevene teletine, 1 kašika čili praha, 1 kašičica kima, 1 kašičica origana, 1 kašičica soli, 1 kašičica bibera, 3 čena belog luka, 3 srednja crna luka, 3 srednje paprike, 1 konzerva paradajz pelata, 1 konzerva pasulja

Teletinu razbijte što sitnije, i stavite u veliku šerpu. Dodajte čili, kim, origano, so i biber, pa sve dinstajte na jakoj temperaturi, mešajući povremeno. Kada meso potamni sa svih strana, smanjite temperaturu na srednju. Beli luk, crni luk i papriku ubacite u blender i samo kratko sameljite, komadi treba i dalje da budu vidljivi. To umešajte u šerpu sa mesom, pa nastavite da dinstate dok povrće ne postane mekano. Zatim dodajte pelat od paradajza, pa kuvajte još oko pet minuta, dok ne postane gušće. Na kraju dodajte i pasulj, i kuvajte dok se i on ne podgreje. Slućite sa kiselom pavlakom.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.