Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

KOKOSOVA GNJEZDA

KOKOSOVA GNJEZDA

Potrebno je:

200 gr šećera
150 gr margarina
250 gr mlevenog kesa
100 gr kokosa
2 dcl vode
nutella krema

Priprema

Prokuvati vodu sa šećerom i u to dodati margarin i izmešati da se istopi. U prohladjeno dodati još keks i kokos. Držati u frižideru dok se skroz ne ohladi. Praviti kuglice sa malim udubljenjem na vrhu, filovati nutellom i uvaljati u kokos.

Recept poslao:
Stevan Agić
Beograd

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.