Bokali I Flaše

Kategorija proizvoda Bokali I Flaše na KaufMAX webshopu.


dekanter 1,2 l

280163 - DEKANTER 1,2 L

999,00 RSD

280163 - DEKANTER 1,2 L

Stakleni deknater za vino zapremnine 1,2 L. Ovo je profesionalni dekanter za vino kojim se vino provetrava i spaja s kiseonikom i uklanjaju se svi ostatci taloženjem. S njim možete poslužiti vino na najbolji mogući način i dati mu najbolji ukus. Idealan je i kao poklon. Vrlo je koristan i za restorane, enoteke itd.

Artikal je dostupan na upit!
dekanter 1,5 l

280162 - DEKANTER 1,5 L

699,00 RSD

280162 - DEKANTER 1,5 L

Stakleni deknater za vino zapremnine 1,5 L. Ovo je profesionalni dekanter za vino kojim se vino provetrava i spaja s kiseonikom i uklanjaju se svi ostatci taloženjem. S njim možete poslužiti vino na najbolji mogući način i dati mu najbolji ukus. Idealan je i kao poklon. Vrlo je koristan i za restorane, enoteke itd.

Artikal je dostupan na upit!
zamensko punjenje za filter 1pf i 1 pfd

221482 - ZAMENSKO PUNJENJE ZA FILTER 1PF I 1 PFD

599,00 RSD

221482 - ZAMENSKO PUNJENJE ZA FILTER 1PF I 1 PFD

Dopuna za Geyser – 1PF. Kristali polufosfata se koriste za zaštitu od kamenca- bojlera, grejnih elemenata, vešmašina, mašina za pranje sudova. Po meri korišćenja, polifosfat se lagano rastvara u vodi. Voda može da se koristiti za tehničke svrhe: za pranje posuđa, pranje odeće, tuširanje. Ne koristi se za filterisanja vode za piće!

Artikal je dostupan na upit!
filter za kamenac 1pfd za bojler

221481 - FILTER ZA KAMENAC 1PFD ZA BOJLER

2.499,00 RSD

221481 - FILTER ZA KAMENAC 1PFD ZA BOJLER

Filter Geyser 1PFD sa polifosfatom koristi se za zaštitu bojlera. Pogodan je za vodu koja se koristi za tehničke svrhe (pranje sudova, pranje odeće, tuširanje). Smanjuje količinu kamenca. Produžava radni vek bojlerima. Smanjuje potrošnju električne energije . Filter izrađen od kvalitetne plastike i lako se montira na dovod hladne vode. Providno kućište lako omogućava kontrolu filterskog sadržaja. Preporučljivo je zameniti filterski sadržaj jednom godišnje bez obzira da li je preostala količina polifosfata dovoljna. Ne koristi se za filterisanja vode za piće.

Artikal je dostupan na upit!
filter za kamenac 1pf za veš mašinu

221480 - FILTER ZA KAMENAC 1PF ZA VEŠ MAŠINU

1.100,00 RSD

221480 - FILTER ZA KAMENAC 1PF ZA VEŠ MAŠINU

Filter Geyser 1PF sa polifosfatom koristi se za zaštitu grejnih elemenata veš mašina, mašina za pranje sudova i bojlera.Pogodan je za vodu koja se koristi za tehničke svrhe (pranje sudova, pranje odeće, tuširanje). Omogućava detaljnije pranje (tkanina postaje mekanija bez upotrebe posebnih omekšivača). Smanjuje količinu kamenca. Produžava radni vek mašinama za veš i posuđe. Smanjuje potrošnju električne energije kao i upotrebu detardženata. Filter izrađen od kvalitetne plastike i lako se montira na dovod hladne vode.Providno kućište lako omogućava kontrolu filterskog sadržaja.Preporučljivo je zameniti filterski sadržaj jednom godišnje bez obzira da li je preostala količina polifosfata dovoljna. Ne koristi se za filterisanja vode za piće!

Artikal je dostupan na upit!
filterski uložak aragon - ehr

221479 - FILTERSKI ULOŽAK ARAGON - EHR

499,00 RSD

221479 - FILTERSKI ULOŽAK ARAGON - EHR

Filterski uložak za kućne filtere Geyser Vita i Geyser Euro. Napravljen je od materijala Aragon (patent 2203721) -jedinstveni polimerni filter koji kombinuje tri metode filtracije: mehaničku, sorpcionu i jonoizmenivačku. To omogućava sveobuhvatno prečišćavanje vode od svih štetnih primesa jednim filterskim uloškom. Kompleksna lavirintna struktura materijala Aragona kvaziomekšava vodu, trajno zadržava prljavštinu,i druge suspendovane čestice veće od 0,5mkm i ima mogučnost regeneracije. Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi Aragon filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija. Kapacitet pročišćavanja mu je do 3000 L!

Artikal je dostupan na upit!
filterski uložak aragon - ehr

221478 - FILTERSKI ULOŽAK ARAGON - EHR

499,00 RSD

221478 - FILTERSKI ULOŽAK ARAGON - EHR

Filterski uložak za kućne filtere Geyser Vita i Geyser Euro. Napravljen je od materijala Aragon (patent 2203721) -jedinstveni polimerni filter koji kombinuje tri metode filtracije: mehaničku, sorpcionu i jonoizmenivačku. To omogućava sveobuhvatno prečišćavanje vode od svih štetnih primesa jednim filterskim uloškom. Kompleksna lavirintna struktura materijala Aragona kvaziomekšava vodu, trajno zadržava prljavštinu,i druge suspendovane čestice veće od 0,5mkm i ima mogučnost regeneracije. Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi Aragon filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija. Kapacitet pročišćavanja mu je do 3000L.

Artikal je dostupan na upit!
filter gejzir vita za montažu na slavinu

221477 - FILTER GEJZIR VITA ZA MONTAŽU NA SLAVINU

1.140,00 RSD

221477 - FILTER GEJZIR VITA ZA MONTAŽU NA SLAVINU

Filter za slavinu Geyser Vita je namenjen za efikasnije i usavršenije filtriranje vode. Lako se montira na slavinu bilo koje konstrukcije.Svi potrebni adapteri nalaze se u kompletu. Moderan, kompaktan i ekonomičan on će biti pouzdan saradnik u vašoj kuhinji.Filterski element je napravljen od materijala Aragon (patent 2203721)-jedinstveni polimerni filter koji kombinuje tri metode filtracije: mehaničku, sorpcionu i jonoizmenjivačku.To omogućava sveobuhvatno prečišćavanje vode od svih štetnih primesa jednim filterskim uloškom. Kompleksna lavirintna struktura materijala Aragon kvaziomekšava vodu, trajno zadržava prljavštinu,i druge suspendovane čestice >0,5mkm i ima mogućnost regeneracije.Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi Aragon filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija. Kapacitet pročišćavanja mu je do 3000 L vode!

Artikal je dostupan na upit!
filter gejzir-evro za montažu na slavinu

221476 - FILTER GEJZIR-EVRO ZA MONTAŽU NA SLAVINU

2.490,00 RSD

221476 - FILTER GEJZIR-EVRO ZA MONTAŽU NA SLAVINU

Filter za slavinu Geyser Euro je namenjen za efikasnije i usavršenije filtriranje vode. Lako se montira na slavinu bilo koje konstrukcije.Svi potrebni adapteri nalaze se u kompletu. Moderan, kompaktan i ekonomičan on će biti pouzdan saradnik u vašoj kuhinji.Filterski element je napravljen od materijala Aragon(patent ?2203721)-jedinstveni polimerni filter koji kombinuje tri metode filtracije: mehaničku, sorpcionu i jonoizmenjivačku.To omogućava sveobuhvatno prečišćavanje vode od svih štetnih primesa jednim filterskim uloškom. Kompleksna lavirintna struktura materijala Aragon kvaziomekšava vodu, trajno zadržava prljavštinu,i druge suspendovane čestice >0,5mkm i ima mogučnost regeneracije.Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi Aragon filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija. Kapacitet pročišćavanja mu je do 3000 L vode!

Artikal je dostupan na upit!
filterski uložak za filterne bokale gejzir -505 - sa katalonom-350l

221473 - FILTERSKI ULOŽAK ZA FILTERNE BOKALE GEJZIR -505 - SA KATALONOM-350L

750,00 RSD

221473 - FILTERSKI ULOŽAK ZA FILTERNE BOKALE GEJZIR -505 - SA KATALONOM-350L

Zamenljiv filterski uložak (modul 505 Antibakterijski) za bokale firme Geyser. Kapacitet filterskog uloška je 350 L.Osnova filterskog uloška je razvijen i patentiran vlaknasti materijal Katalon koji prečišćava vodu od svih poznatih zagađivača, efikasno uklanja rastvoreno i koloidno gvožđe i poboljšava ukus vode. Filterski uložak ima pet faza čišćenja: Materijal Katalon uklanja gvožđe,teške metale, organska i organohlorna jedinjenja,zadržava viruse. Jonoizmenjivačka smola -uklanja koloidno gvožđe i rastvorene nečistoće. Visikokvalitetni kokosovi ugalj uklanja hlor, organska i organohlorna jedinjenja,eliminiše neprijatne mirise i ukus vode. Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija. Mehanički postfilter sprečava ispiranje filtracionih materijala u prečišćenu vodu.

Artikal je dostupan na upit!
filterski uložak za filterne bokale gejzir -502 -sa katalonom -350l

221471 - FILTERSKI ULOŽAK ZA FILTERNE BOKALE GEJZIR -502 -SA KATALONOM -350L

650,00 RSD

221471 - FILTERSKI ULOŽAK ZA FILTERNE BOKALE GEJZIR -502 -SA KATALONOM -350L

Zamenljiv filterski uložak (modul 502 za tvrdu vodu) za bokale firme Geyser. Kapacitet uloška je 350 L.Osnova filterskog uloška je razvijen i patentiran vlaknasti materijal Katalon koji prečišćava vodu od svih poznatih zagađivača, efikasno uklanja rastvoreno i koloidno gvožđe i poboljšava ukus vode. Filterski uložak ima pet faza čišćenja: Materijal Katalon uklanja gvožđe,teške metale, organska i organohlorna jedinjenja,zadržava viruse. Jonoizmenjivačka smola -uklanja koloidno gvožđe i rastvorene nečistoće. Visikokvalitetni kokosovi ugalj uklanja hlor, organska i organohlorna jedinjenja,eliminiše neprijatne mirise i ukus vode. Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija. Mehanički postfilter sprečava ispiranje filtracionih materijala u prečišćenu vodu.

Artikal je dostupan na upit!
filterski uložak za filterne bokale gejzir -503-350l

221472 - FILTERSKI ULOŽAK ZA FILTERNE BOKALE GEJZIR -503-350L

650,00 RSD

221472 - FILTERSKI ULOŽAK ZA FILTERNE BOKALE GEJZIR -503-350L

Zamenljiv filterski uložak (modul 503 sa povećanim % gvožđa) za bokale firme Geyser. Kapacitet uloška je 350 L.Osnova filterskog uloška je razvijen i patentiran vlaknasti materijal Katalon koji prečišćava vodu od svih poznatih zagađivača, efikasno uklanja rastvoreno i koloidno gvožđe i poboljšava ukus vode. Filterski uložak ima pet faza čišćenja: Materijal Katalon uklanja gvožđe,teške metale, organska i organohlorna jedinjenja,zadržava viruse. Jonoizmenjivačka smola -uklanja koloidno gvožđe i rastvorene nečistoće. Visikokvalitetni kokosovi ugalj uklanja hlor, organska i organohlorna jedinjenja,eliminiše neprijatne mirise i ukus vode. Aktivno srebro koje se nalazi u strukturi filtera efikasno blokira razmnožavanje bakterija. Mehanički postfilter sprečava ispiranje filtracionih materijala u prečišćenu vodu.

Artikal je dostupan na upit!

Prikazano 49-60 od 89 stavki.