Kako postati član

Internet prodavnica KaufMAX je osnovala KaufMAX CLUB za svoje najvernije potrošače, kako bi vas nagradila što je bila Vaš izbor za maksimalnu kupovinu. Ukoliko već niste, požurite da postanete član KaufMAX Cluba i da iskoristite neverovatne pogodnosti koje Vam nudimo prilikom svake nove kupovine.

KAKO POSTATI ČLAN KLUBA?

1.PORUČITE ŽELJENE ARTIKLE
sa našeg sajta. Odmah prilikom prve kupovine dobijate sertifikat sa Vašim jedinstvenim KaufMAX brojem, Čime se kandidujete za Članstvo u KaufMAX klubu.

2.AKTIVIRAJTE SVOJE ČLANSTVO
Dovoljno je da pozovete CALL CENTAR na broj 021/ 48 20 444 i našem operateru proČitate Vaš KaufMAX broj koji ćete proČitati sa sertifikata.

NE ZABORAVITE Vaše Članstvo u KaufMAX CLUB-u morate potvrditi kupovinom najmanje jednom u 6 meseci. U suprotnom gubite pravo na do tada sakupljene KAUF poene i sve pogodnosti koje oni donose.

Statusom paketa na rezervaciji nažalost nismo u mogućnosti da rezervišemo i Vaše poene. Članstvom u KaufMAX CLUB-u stičete privilegiju da uvek budete u toku sa svim aktivnostima u KaufMAX CLUB-u o kojima ćemo Vas blagovremeno obaveštavati dopisno ili putem SMS poruka. Ukoliko to ne želite otkažite pozivom na broj 021/4820 450.
Pozivom na broj CALL CENTRA 021/ 48 20 444, u svakom momentu možete saznati status I broj Vaših KAUF poena.